Nevezésekkel kapcsolatos útmutató

Regisztráljon a honlapunkra. FONTOS, hogy a regisztráció, a tagkártya és a kutya tulajdonosának neve és címe feltétlen megegyezzen!

Menük ismertetése:

 • Online nevezés - Ebben a menüben vannak azok a kiállítások, amire a HOD-DOG rendszeren keresztül lehet nevezni.
 • Kiállítási naptár - Minden Magyarországon megrendezésre kerülő kiállítás adatai, linkjei.
 • Nevezési útmutató - A honlap és a rendszer működésének ismertetése.
 • Vezetőség - A hódmezővásárhelyi egyesület adatai.
 • Szolgáltatások - Szolgáltatási díjak ismertetése.
 • Kutyaiskola - Hódmezővásárhelyen működő kutyaiskolák adatai.
 • Tenyészetek - Magyarországon működő tenyészetek adatai.
 • Letöltések - Különböző dokumentumok, formanyomtatványok letöltése.
 • Kapcsolat - Ha kérdése van, írjon nekünk a megadott címre.
 • Adatmódosítás - Itt lehet módosítani a személyes adatait, az aktuális tagkártya számát és fel tudja tölteni a kártya másolatát (FONTOS! Minden év elején a rendszer törli az előző évi kártya adatokat. Töltse fel a következőt, hogy online fizetésnél a rendszer megfelelően számolja az összeget. Amennyiben még nem rendelkezik kártyával, de már kifizette az éves tagdíjat, az átutalási bizonylat másolatát is fel lehet tölteni, de amint birtokában van a kártya, cserélje le!)
 • Nevezéseim - Leadott vagy előkészített nevezésekről listát készít a rendszer, ahol folyamatosan tudja figyelni a státuszt. Az oldal alján megtalálható a státuszmagyarázat.
 • Kutyáim - Ebben a menüben feltöltheti előre a kutya/kutyák adatait, módosíthatja vagy törölheti.
 • Kijelentkezés - A munkálatok végén jelentkezzen ki, hogy más ne férhessen az adataihoz.

Kiállítások felületei:

 • nevezési határidők - Első nevezési határidő | Második nevezési határidő , Utolsó nevezési határidő (Árban megegyezik a második nevezési határidővel.)
 • információk - Minden kiállításhoz tartozik nevezési felhívás, bírói lista amiben az adott szervezethez tartozó adatok szerepelnek. A második határidő lejárta előtt elérhető a statisztika, majd a katalógus lezárása után a körbeosztás.
 • nevezés - Online kitölthető nevezési lap.

Küldje el nevezését egy adott kiállításra, majd fizesse ki online. Egyszerre egy kiállításra több kutyát is lehet rögzíteni, majd egyben kifizetni. Ha külön időpontokon nevezne és fizetne, akkor is helyesen fog számolni az új rendszer. Lehetőség van bizonylat feltöltésére banki átutalás vagy postai csekk esetén. FIGYELEM! Minden kiállítás nevezési díját átutalás és csekkes fizetés esetén a kiállítást szervező egyesület számlaszámára, címére kell küldeni! Ehhez szükséges adatokat megtalálja a nevezési felhívásokban.

A sikeres vagy sikertelen nevezést megtekintheti a "Nevezéseim" menüben. A státusz magyarázat segít ismertetni, hogy jelenleg mi történik a nevezésével.

Az online nevezés elküldése után akkor kerül elfogadásra, ha megtörtént a kifizetés. Amennyiben a végleges határidőig nem kerül kifizetésre (Státusz: fizetésre vár), a nevezés elkezdését semmisnek tekintjük.

Az online fizetési rendszer MEOESZ tagoknak akkor számol helyesen, ha a tagkártya száma be van írva a megadott helyre ("Adatmódosítás" menü). Ha nincs éves MEOESZ tagkártyája vagy nem írja be a kártya számát és tölti fel a másolatot a rendszer dupla díjat számol fel.

A "Nevezéseim" menüben nyomon követheti a leadott nevezéseket. Ha nem jelenik meg táblázatban, a nevezés sikertelen volt, mihamarabb pótolja.

Az online nevezés elküldésével automatikusan elmenti a rendszer az adatokat a "Kutyáim" menüben. Később is nevezhető, az online nevezési felületen legörgő sávból kiválasztva. Ha módosít az adatokon, azt a rendszer küldés után felülírja vagy előre javíthatja a megadott menüben.

A végleges határidő lejárta után már semmilyen úton nem fogadjuk el a nevezéseket és adatokat sem áll módunkban változtatni.

E-mailben csak rendkívüli esetben fogadunk nevezést. Ezt előre telefonon jelezni, egyeztetni kell!

Az utolsó pillanatban nevezők folyamatosan figyeljék az e-mail fiókjukat.

Az osztályváltoztatás lehetséges a végleges határidő lejártáig. A "Nevezéseim" menüben az osztályt átállítva kérheti a módosítást. Amennyiben más úton nevezett, e-mailben küldje el az osztályváltoztatási kérelmét.

Az új honlap már okos telefonnal is elérhető, kialakítása lehetővé teszi a könnyű és rugalmas nevezést, fizetést.

Visszaigazolással kapcsolatos útmutató

A visszaigazolásokat az adatok feldolgozása után e-mailben, a kiállítást megelőző egy hónapban kezdjük el kiküldeni. A visszaigazoló e-maileket a fiókok - főleg a gmail-es fiókoknál - a SPAM mappába teszik. Kérünk minden nevezőt, hogy figyeljék a SPAM mappát is!

A visszaigazolásra feltüntetett adatokat, amennyiben hibásak, a végleges határidő lejártáig áll módunkba javítani.

A visszaigazolást az adatok ellenőrzése után nyomtatott formában vagy elektronikusan a befizetési bizonylattal együtt (banki átutalás vagy postai csekk esetén) vigye magával a helyszínre!

Nálunk katalógusjegy nincs. A visszaigazolással tud belépni a területre és átvenni a katalógust, startszámot.

Csak fontos adatok változása esetén küldünk új visszaigazolást (tulajdonos nevének, kutya nevének, fajtájának, nemének, osztályának változása esetén).

E-mail cím: visszaigazolas@hod-dog.hu

Információval kapcsolatos útmutató

Erre a címre küldheti érdeklődését a kiállításokkal, honlap használattal, stb. kapcsolatban.

Az elküldött levelére igyekszünk 4 napon belül válaszolni. Amennyiben nem kap választ, küldje újra levelét vagy érdeklődjön telefonon.

Telefonos információ kizárólag a megadott időpontokban lehetséges:

Hétfő: 8-18
Szerda: 10-16
Péntek: 8-14

Tel.: +36 70 505-9062
E-mail cím: nevezes@hod-dog.hu