Nevezési útmutató

Regisztráljon a honlapunkra. FONTOS, hogy a regisztráció, a tagkártya és a kutya tulajdonosának neve és címe feltétlen megegyezzen!

Menük ismertetése

Kiállítások: Tartalmazza a teljes éves kiállítási naptárat. A szűrők segítségével kiválaszthatja kiállítás típusa (összes kategória, CAC, CACIB, Klubkiállítások), csak nevezhető vagy konkrét név szerint melyik kiállításokat szeretné egy oldalon látni.
Nevezési útmutató: A honlap és a rendszer működésének ismertetése.
Vezetőség: A hódmezővásárhelyi egyesület adatai.
Szolgáltatások: Szolgáltatási díjak ismertetése.
MEOESZ Szövetségi kártya vásárlás: A Hód Dog Kutyabarát Egyesületnél rugalmasan, online megvásárolhatja az éves szövetségi kártyáját.
Kutyaiskola: Hódmezővásárhelyen működő kutyaiskolák adatai.
Tenyészetek: Magyarországon működő tenyészetek adatai.
Letöltések: Különböző dokumentumok, formanyomtatványok letöltése.
Kapcsolat: Ha kérdése van, írjon nekünk a megadott címre.

Adatmódosítás: A regisztráció és a kutya tulajdonosának adatai. Itt lehet módosítani a személyes adatokat, az aktuális tagkártya számát és fel tudja tölteni a kártya másolatát (FONTOS! Minden év elején a rendszer törli az előző évi kártya adatokat. Töltse fel a következőt, hogy online fizetésnél a rendszer megfelelően számolja az összeget. Amennyiben még nem rendelkezik kártyával, de már kifizette az éves tagdíjat, az átutalási bizonylat másolatát is fel lehet tölteni, de amint birtokában van a kártya, cserélje le!)
Kutyáim: Ebben a menüben feltöltheti előre a kutya/kutyák adatait, módosíthatja vagy törölheti.
Nevezéseim: Leadott vagy előkészített nevezésekről listát készít a rendszer, ahol folyamatosan tudja figyelni a státuszt. (FONTOS! Ha kilép vagy átlép egy másik menübe a nevezés küldése előtt, akkor a rendszer nem menti el automatikusan, tehát nem teszi függőbe nevezését. Ez esetben újra kell kezdenie.)
Kijelentkezés: A munkálatok végén jelentkezzen ki, hogy más ne férhessen az adataihoz.

Küldje el nevezését egy adott kiállításra. Egyszerre egy kiállításra több kutyát is lehet rögzíteni, majd egyben kifizetni. Ha külön időpontokon nevezne és fizetne, akkor is helyesen fog számolni a rendszer. Nem minden kiállításnál lehet online fizetni, van ahol csak a bizonylat feltöltésére (banki átutalás vagy postai csekk esetén) van lehetőség.

FIGYELEM! Minden kiállítás nevezési díját átutalás és csekkes fizetés esetén a kiállítást szervező egyesület számlaszámára, címére kell küldeni! Ehhez szükséges adatokat megtalálja a nevezési felhívásokban.

A "Nevezéseim" menüben nyomon követheti a sikeres vagy fizetésre váró nevezéseit. Ha nem jelenik meg táblázatban, a nevezés sikertelen volt, mihamarabb pótolja. A státusz magyarázat segít ismertetni, hogy jelenleg mi történik a nevezésével. Húzza az egeret a "?" jelre és megjelenik a magyarázat.

Amennyiben a végleges határidőig nem kerül kifizetésre az elkezdett nevezés (Státusz: fizetésre vár), semmisnek tekintjük.

Az online fizetési rendszer MEOESZ tagoknak akkor számol helyesen, ha a tagkártya száma be van írva a megadott helyre ("Adatmódosítás" menü). Ha nincs éves MEOESZ tagkártyája vagy nem írja be a kártya számát és tölti fel a másolatot a rendszer dupla díjat számol fel.

Az online nevezés elküldésével, ha még nincs az adott kutya a "Kutyáim" menüben, automatikusan elmenti a rendszer.

A végleges határidő lejárta után már semmilyen úton nem fogadjuk el a nevezéseket és adatokat sem áll módunkban változtatni.

E-mailben csak rendkívüli esetben fogadunk nevezést. Ezt előre telefonon jelezni, egyeztetni kell!

Az utolsó pillanatban nevezők folyamatosan figyeljék az e-mail fiókjukat.

Az osztályváltoztatás és kutyacsere lehetséges a végleges határidő lejártáig. A "Nevezéseim" menüben az adott kiállítás sorára kattintva megjelennek a nevezés adatai. Ebben a menüben minden nevezett kutya ablakában megjelenik az "Átsorolási kérelem" és a "Kutyacsere" ikon. Az "Átsorolási kérelem" menüben az osztályt átállítva kérheti a módosítást. A Kutyacsere menüben a már benevezett kutyát cserélheti egy új nevezendő kutyára. Az átsorolás és a kutyacsere díjköteles, 4.000 Ft/csere/kiállítás. A módosítási díjakat mindig az adott kiállításhoz tartozó számlaszámra utalhatja vagy lehetőség szerint online fizetheti. Amennyiben más úton nevezett, e-mailben küldje el az osztályváltoztatási vagy kutyacsere kérelmét a bizonylattal együtt.

Az új honlap már okostelefonnal is elérhető, kialakítása lehetővé teszi a könnyű és rugalmas nevezést, fizetést.

Visszaigazolással kapcsolatos útmutató

A visszaigazolásokat az adatok feldolgozása után e-mailben, a kiállítást megelőző két hétben kezdjük el kiküldeni. A visszaigazoló e-maileket a fiókok - főleg a gmail-es fiókoknál - a SPAM mappába teszik. Kérünk minden nevezőt, hogy figyeljék a SPAM mappát is!

A visszaigazolásra feltüntetett adatokat, amennyiben hibásak, online nevezés esetén a "Kutyáim" menüben tudja javítani, postai nevezésnél e-mailben kérheti a javítást a végleges határidő lejártáig.

A visszaigazolást az adatok ellenőrzése után nyomtatott formában vagy elektronikusan a befizetési bizonylattal együtt (banki átutalás vagy postai csekk esetén) vigye magával a helyszínre!

Nálunk katalógusjegy nincs. A visszaigazolással tud belépni a területre és átvenni a katalógust, startszámot.

Csak fontos adatok változása esetén küldünk új visszaigazolást (tulajdonos nevének, kutya fajtájának, nemének, osztályának változása esetén).

E-mail cím: visszaigazolas@hod-dog.hu

Katalógussal kapcsolatos információ

Részben nyomtatott, részben online katalógussal működnek a kiállítások. Az adott kiállítást szervező egyesület választja meg a katalógus típusát. Online katalógus esetén a gyors elérés érdekében QR kódot hozunk létre, ami felkerül a startszámokra és a kiállítás területén kiragasztott körökre. Az online katalógus mindig a kiállítás napján reggel 7 órakor jelenik meg. Egész évben letölthető oldalunkról. A lejárt kiállítások az adott menüben a lap aljára a korábbi kiállítások közé kerülnek.

Információval kapcsolatos útmutató

Erre a címre küldheti érdeklődését a kiállításokkal, honlap használattal, stb. kapcsolatban.

Az elküldött levelére igyekszünk 4 napon belül válaszolni. Amennyiben nem kap választ, küldje újra levelét vagy érdeklődjön telefonon.

Telefonos információ kizárólag a megadott időpontokban lehetséges:
Hétfő: 08:00 - 16:00
Szerda: 10:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00

Telefonszám: +36 70 505-9062
E-mail cím: nevezes@hod-dog.hu